Vállaljuk, meglévő liftek és felvonók modernizációját.A régi elavult lifteken fődarabokat cserélünk. A felújítási munkák során leggyakrabban a hajtások, vezérlések, ajtók cseréjét, valamint esztétikai munkákat végzünk.Konfigurátorunk segítségével Ön is össze állíthatja modernizációs csomagját.

Modernizáció - Lift korszerűsítéseA legtöbb liftet körülbelül 20 év élettartamra építik. Amíg használatban van, a karbantartó meghatározott időközönként  karbantartja és ellenőrzi a berendezéseket. Amint a megfelelő liftalkatrészek beszerzése egyre nehezebbé válik, valamint az előírásoknak már nem felelnek meg  , a felvonók teljes átalakítása , modernizációja indokolt az épület tulajdonosoknak.

Egy tipikus modernizáció magában foglalja a szabályozó berendezés, az elektromos vezetékek és gombok, a kijelzők, hajtó gépek és motorok (beleértve az ajtó működtetőket is), és néha ajtót vezető sínek ,görgők korszerűsítését. Ritkán cserélik a fülkevázat, síneket vagy más nehéz szerkezeteket. Az egy lift modernizáció költsége nagymértékben változhat attól függően, milyen típusú berendezésen kell elvégezni.

A felvonó modernizáció nagyban növelheti a működési megbízhatóságot ha a mechanikus relék és kapcsolók helyett félvezető-elektronikát alkalmaznak. Az utazás minősége javítható ha motor-generátor-alapú meghajtó típusok helyett változó feszültség, változó frekvencia (V3F) hajtásokat alkalmaznak, amely  tökéletes gyorsulást és lassulást ad. Az utasok biztonságérzete is javul azáltal, hogy összehangolják a rendszereket és berendezéseket hogy megfeleljenek az aktuális előírásoknak és a modern utazási igényeknek.